The Art Of Living by Awarenest

Ik heb een grote droom! Ik wil een prachtige plek in de stad creëren waar de yin centraal staat. Daarmee bedoel ik de ontspanning. Het mogen thuiskomen in je lijf. Een oplaadplek in de stad. Een soulspace waar je lekker dicht bij jezelf mag zijn en van daaruit verbinden met de ander en de wereld. In deze city retreat center kun je lekker eten, vanalle sessies meemaken en naar de kledingbib.

Het is een grote droom. En het is niet zomaar een plek. Het is ook een beweging voor meer verbinding met onszelf en de ander, voor verdieping en voor schoonheid. Om jullie mee te nemen in mijn visie neem ik jullie mee in mijn eigen verhaal en in deze podcastreeks laat ik verhalen horen van mensen die deze visie al leven en ook workshops kunnen geven bij Awarenest

read more

Ik heb een grote droom! Ik wil een prachtige plek in de stad creëren waar de yin centraal staat. Daarmee bedoel ik de ontspanning. Het mogen thuiskomen in je lijf. Een oplaadplek in de stad. Een soulspace waar je lekker dicht bij jezelf mag zijn en van daaruit verbinden met de ander en de wereld. In deze city retreat center kun je lekker eten, vanalle sessies meemaken en naar de kledingbib.

Het is een grote droom. En het is niet zomaar een plek. Het is ook een beweging voor meer verbinding met onszelf en de ander, voor verdieping en voor schoonheid. Om jullie mee te nemen in mijn visie neem ik jullie mee in mijn eigen verhaal en in deze podcastreeks laat ik verhalen horen van mensen die deze visie al leven en ook workshops kunnen geven bij Awarenest

Translate this for me
Member since: 2 years

Facebook Awarenest

    2 Followers